» » Android Gizlilik Ayarları

 Android Gizlilik Ayarları



Android Cihazlarda Gizlilik Ayarları Nasıl yapılır Öğrenelim:
1. Menü.
2. Ayarlar.
3. Gizlilik.
4. Gizlikik Ayarları Genel Görünüm.
5. Verilerimi Yedekle.
Telefonda yapılan ayar ve uygulamaların yedeklemesini sağlar bu yedekler içinde saklanır. Örneğin Cihazınıza bir uygulama yüklenidiz bu uygulama ile ilgili ayarlar yaptınız ayarlarınız otomatik olarak yedeklenir. Uygulama her açıldığında bu ayarlar doğruldutunda işlev sağlar. Kapalı olursa yapılan hiçbir ayar kalıcı olmaz uygulamayı her açtığınızda yeniden yapılandırma isteyebilir. Her uygulamada durum aynı değildi.
Silinen uygulamaların tekrar yüklendiğinde ayarların otomatik olarak yapılmasını sağlar. Örnek veriyorum telefonunuza Blip.Me adli bir uygulama yüklediniz uygulama cihazda telsiz görevi görüyor. Yapılandırma ayarlarında telefon numarası, isim, soyisim gibi bilgiler girilmelidir. Uygulamayı belirli nednlerden dolayı kaldırdınız. Tekrar kurulumunda sizden bu bilgileri istemez ayarlar otomatik olarak yapılandırılmış olur. Bu bilgiler içinde saklanır.
7. Fabrika Ayarlarına Sıfırla.
 Cihazınızı fabrika ayarlarına çevirmek yada SD kartınızı biçimlendirmekl için kullanılır. Cihazı Fabrika Ayarlarına döndürmek için açılan ekranda Telefonu Sıfırla butonunu tıklamanız yeterli. SD Kartı Biçimlendirmek için açılan ekrande SD Kartı Biçimlendir kutucuğu aktif olmalı. Aynı anda iki işlemi yapmaz., yani biçimlendirme kutucuğu aktif ise sadece kartı biçimlendirir.

About Adsız

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder