» » » » Samsung Galaxy S5'in Bilinmeyen Özellikleri!


Birçok özellik ile gelen Galaxy S5'in bilinmeyen özelliklerini öğrenmeye ne dersiniz? Telefon almayı düşünüyor ve Galaxy serisine sempatiniz varsa Galaxy S5 için en iyi ipuçlarını bilmeniz de fayda var demektir.



Galaxy S5'i Temasız Kullanabilirsiniz!
İçerisinde yer alan Air View özelliği ile fotoğraflarınızın birer ön izlemesini görüntüleyebililyorsunuz. Galaxy S5 için Air View özelliğini etkinleştirmek için Ayarlar > Air View adımlarını izleyebilirsiniz.

Görünümü kişiselleştirin!
Uygulama listesinin sağ üst köşesindeki ayarlar menüsünü kullanarak cihazın görünümünü değiştirebilirsiniz. Uygulamalarınızı görüntüleyebilir, düzenleyebilir, kaldırabilir dilerseniz klasörler yaratabilirsiniz.

Uygulamaları Kolayca SD Kartta Taşıyın!
Galaxy S5'in dahili depolama alanı dolduğu zaman SD karta taşıma işlemini yapabilirsiniz. Bunun için izlemeniz gereken ayarlar: Ayarlar > Uygulamalar > Uygulama yöneticisi yolunu izleyerek açılmış olan ekranda ''SD Kart Taşı' düğmesine dokunmanız yeterli olacaktır.

Galaxy S5 için En İyi Güvenlik Yöntemi!
Telefonunuzu sık sık evin içinde kaybedenler ve telefonun çalınması durumunda kullanabileceğiniz özellik ile cihazınızı uzaktan takip edebiliyorsunuz. Telefonunuz çalındığı zaman hırsızlık korumasını etkinleştirmeniz gerekiyor. Hırsızlığa ve olası veri hırsızlıklarına karşı koruma ayarı için Ayalar > Sistem > Güvenlik adımlarını izleyerek güvenliğinizi etkinleştirebilirsiniz.

Hızlı İndirme!
Kablosuz ağınızla mobil ağınızın hızını bir arada kullanarak hızlı bir şekilde dosya indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Büyük dosyaları ile aynı anda hızlı bir şekilde indirmenize olanak sağlamaktadır. İndirme güçlendirisini kullanabilmeniz için mobil verilerin ve Wi-Fi'nin açık olması gerekmektedir.

Ekranı Küçültme!
Cihazınızı tek elle kolay bir şekilde yönetmek için ekran boyutunu ve düzenini ayarlayabilirsiniz. Bu sayede ekranınızı sadece tek elle kullanıma uygun hale getirebilirsiniz. Bu ayarı yapılandırmak için izlemeniz gereken adımlar: Ayarlar > Ses ve ekran > Tek elle çalıştırma.

TouchWiz ile Farklı Görünüm!
Galaxy S4'ten daha farklı bir görünüme sahip olan cihaz yenilenen özelliği sayesinde yeni ayarlar menüsünün görünümü değiştirmenize olanak sağlamaktadır. Ayalar simgesinin üzerine dokunarak görünümü değiştirebilirsiniz.

Parmak İzi Kayıt Özelliği!

Cihazınızı kişiselleştirmek ve başkalarının girişini engellemek için parmak izi özelliğini kullanabilirsiniz. Bu ayar için Ayarlar > Kişiselleştirme > Parmak izi tarayıcı yolunu izlemeniz gerekmektedir. Parmağınızı giriş düğmesine dokunarak cihazınızı tanıtmanız gerekmektedir. Artık cihazınızı ekran kilidini parmağınızla açma özelliğini etkinleştirebilirsiniz.

Galaxy Essentials Uygulamaları!
Samsung özel hizmetlerini Galaxy S5 cihazınızda kullanabilirsiniz. Samsung'un size sunmuş olduğu uygulamaları indirmenize imkan sağlamaktadır.

Ücretli Uygulamaları Ücretsiz Kullanın!
Galaxy Gifts özelliği sayesinde ücretli olan uygulamaları kısıtlı bir süre için cihazınızda ücretsiz olarak kurabilirsiniz.

Temasız Gezinme!
Daha iyi kontrol seçeneği sunmak amacıyla Ayarlar > Hareket > Hareketler ve işaretler adımlarını takip ederek yapacağınız ayarla cihazınızı çeşitli parmak hareketleriyle kullanabilirsiniz.

Çoklu Pencere!
Çoklu pencere özelliği sayesinde aynı anda birden fazla uygulamayı ekranda çalıştırabilirsiniz. Ayarlar > Ses ve ekran > Çoklu Pencere adımlarını izleyebilirsiniz.

Dosyalarınızı Gizleyin!
İçerisinde yer alan gizlilik özelliği ile bazı fotoğraflarınızı ve videolarınızı gizleyebilirsiniz. Bunun için Ayarlar > Kişiselleştirme yolunu izlemeniz gerekmektedir. Burdan Özel Modu etkinleştirerek medya dosyalarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Galaxy S5'in özellikleri hakkında düşüncelerinizi yorum olarak bizimle paylaşabilirsiniz.

About Adsız

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder